Pariu cu Viata protv online serial video

1 comentarii
 "Pariu cu viata" este primul serial muzical din Romania, difuzat in fiecare luni la ora 20:30 pe ProTv, ce a fost urmarit de peste 1 milion de telespectatori, inca de la primul episod.
 20 de tineri foarte talentati realizeaza un vis al lor, numit LaLa Band, trupa lor de succes. Primul lor hit “Stage of Joy” este foarte difuzat la radio de multa vreme.

  "Pariu cu viata" este realizat in jurul unei povesti de iubire dintre personajele principale : Ioana Popa, interpretata de Alina Eremia, si Andrei Anghel, interpretat de Dorian Popa.

   In serial vor putea fi vazuti si actori tineri deja foarte cunoscuti de pe micul ecran :  Madalina Draghici,   Adela PopescuAlexandru PapadopolDiana Dumitrescu, Radu Valcan, Alexandru Papadopol sau Costin Sforaru. Dar si nume mari din cinemateca romana : doctorul Craciun  este interpretat de Marin Moraru , Carmen Tanase interpreteaza  Marei Anghel, Doru Ana, in rolul lui Sandu Anghel, Dan Condurache, directorul Colegiul National de Arte, Elvira Deatcu, intr-un rol de exceptiei, cel al Tanticai, bodyguard de supermarket sau Radu Gabriel, Gica Popa, un agent de paza.

 Pasiunea pentru muzica ii apropie pe frumosii adolescenti Ioana Popa si Andrei Anghel. Povestea lor de iubire nu va fi lipsita de incercari, cum ar fi ca Ioana provine dintr-o familie saraca, ceea ce nu da bine familiei lui Andrei care face parte dintr-o familie aparent perfecta . Oare dragostea lor va triumfa ?



Pariu cu Viata Episod special de Craciun
Pariu cu Viata Episodul 23 si 24
Pariu cu Viata Episodul 21 si 22

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Pariu cu Viata protv online serial video"

Anonim spunea...
3 octombrie 2012 la 15:11

E cel mai tare serial .Dar fiecare dupa parerea lui .Totusi eu il ador

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri